Compatibele versies
Aiguillettes de canard et purée de potiron à l'orange
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 200 g de pommes de terre (type Monalisa), en cubes
- 700 g de chair de potiron, en cubes
- 1 filet d'huile d'olive
- 500 g d'aiguillettes de canard
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- du sel
- du poivre moulu
- eau, pour déglacer
- 3 c. à soupe de jus d'orange fraîchement pressé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1085 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 Min
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
35 Min
Jambalaya de poulet
40 Min
Bœuf thaï et purée de patates douces
45 Min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 Std. 10 Min
Brandade de merlan à la moutarde
1h 15min
Filet mignon à la provençale
55min
Poulet pané à la noix de coco, wok de légumes
45 Min
Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs
40 Min
Boulettes de bœuf aux pois chiches
40 Min
Petit salé aux lentilles
1h 10min
Aiguillettes de poulet au citron confit, couscous de carottes
30 Min