Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 petits oignons
- 4 petites courgettes rondes
- 4 tomates
- 300 g d'eau
-
500
g de restes de viande cuite (poulet rôti, rôti de bœuf, de veau,
gigot d’agneau …) - 100 g de jambon cuit
- 2 tranches de pain de mie complet
- 2 c. à soupe de lait
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais
-
4
c. à soupe de chapelure
of 4 c. à soupe de son d'avoine - huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1420 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Samoussa de boeuf, coriandre, oignons, sauce cheddar
35 min
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35 min
Chakchouka aux œufs
50 min
Carottes Vichy
35 min
Aubergines roulées à la ricotta
1 Std. 30 Min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 godz. 20 min
Lotte à la provençale
50 min
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1h 15min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Aiguillettes de poulet au citron confit, couscous de carottes
30 min