Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 petits oignons
- 4 petites courgettes rondes
- 4 tomates
- 300 g d'eau
-
500
g de restes de viande cuite (poulet rôti, rôti de bœuf, de veau,
gigot d’agneau …) - 100 g de jambon cuit
- 2 tranches de pain de mie complet
- 2 c. à soupe de lait
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais
-
4
c. à soupe de chapelure
of 4 c. à soupe de son d'avoine - huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1420 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1h 45min
Lotte à la provençale
50min
Tajine de poissons au curry
45 min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Sauce tomate
55 min
Sauce au yaourt
5 Min
Cannelloni sauce bolognaise
1 godz. 15 min
Chou frisé à l'italienne en cocotte
1h 50 min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1h 45min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Moussaka grecque
1h 20 min