Petits farcis provençaux aux restes de viande
TM6 TM5 TM31

Petits farcis provençaux aux restes de viande

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 petits oignons
  • 4 petites courgettes rondes
  • 4 tomates
  • 300 g d'eau
  • 500 g de restes de viande cuite (poulet rôti, rôti de bœuf, de veau,
    gigot d’agneau …)
  • 100 g de jambon cuit
  • 2 tranches de pain de mie complet
  • 2 c. à soupe de lait
  • du sel
  • du poivre moulu
  • ½ bouquet de basilic frais
  • 4 c. à soupe de chapelure
    of 4 c. à soupe de son d'avoine
  • huile d'olive

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1420 kJ / 338 kcal
Eiwitten
42 g
Koolhydraten
16 g
Vetten
11 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten