Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 250 g de carottes, en biseaux
- 200 g de navets, en morceaux
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 bouquet de persil frais, équeuté (réserver quelques feuilles pour la finition)
- 600 g de veau, en morceaux
- 2 branches de céleri, émincées
- 200 g de blanc de poireau, en rondelles
- 300 g de champignons de Paris frais
- 20 g de beurre
- 30 g de farine
- ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1258 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40 min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30min
Petit salé aux lentilles
1h 10min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Osso-buco et boulgour
1h 5min
Ragoût de dinde à l'ail
40 min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min