Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 250 g de carottes, en biseaux
- 200 g de navets, en morceaux
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 bouquet de persil frais, équeuté (réserver quelques feuilles pour la finition)
- 600 g de veau, en morceaux
- 2 branches de céleri, émincées
- 200 g de blanc de poireau, en rondelles
- 300 g de champignons de Paris frais
- 20 g de beurre
- 30 g de farine
- ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1258 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Paupiettes de veau aux petits légumes
1 Std.
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf carotte en cuisson lente
3 Std.
Osso-buco et boulgour
1 Std. 5 Min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1u. 45min
Filet mignon à la provençale
55 Min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1 Std. 30 Min
Salade de brocoli et pomme au bœuf
25min
Cassoulet toulousain
1h 40 min
Courge butternut gratinée farcie au poulet
1 Std. 15 Min
Petit salé aux lentilles
1h 10min