Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 250 g de navets, coupés en cubes
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 25 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1422.5 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 631.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Geen beoordelingen
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 Std. 15 Min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1 Std. 30 Min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1 Std. 50 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Poulet façon bourguignon
35 min
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Cassoulet toulousain
1 Std. 40 Min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min