Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 250 g de navets, coupés en cubes
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 25 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1422.5 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 631.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fricassée de poulet
55min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1sa 20 dk
Jambalaya de poulet
40 dk
Salade de brocoli et pomme au bœuf
25 dk
Osso-buco et boulgour
1h 5min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 godz. 45 min
Côtes de veau à la provençale
30 dk
Rouelle de veau aux carottes
50min
Blanquette de veau cuisson lente
2hod. 10min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 Min