Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 10 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées
- 800 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en tronçons de 2 cm
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2188.8 kJ / 523.3 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 631.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Joues de bœuf au cidre
3h 15 min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Bœuf à la bière et au pain d'épices
3h 30min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Côtes de veau à la provençale
30min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15 min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Rôti de porc aux poires
1h 35 min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h