![Lotte à la provençale Lotte à la provençale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9bbf1c4eec7e941e0a3f653f74f28a32/Derivates/73b9c745513899e352181dd83777c1ad62508b6d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés, et un peu pour la finition
- 200 g d'oignons, en quartiers
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 250 g de poivron rouge, en lamelles
- 200 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- du poivre moulu
- 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 650 g de pommes de terre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1583 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Rouelle de veau aux carottes
50min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1u. 45min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Cabillaud au chorizo
35min
Merlan aux poivrons et au maïs
50min
Tajine de poissons au curry
45min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Filet mignon à la provençale
55 min
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
40min