Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de filets de lieu noir sans peau, en gros morceaux
- 2 œufs
- 50 g de farine de blé complet
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 50 g d'huile d'olive
- 1 yaourt nature
- le jus d'un citron jaune
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ¼ c. à café de piment en poudre
- 1 c. à café de sel, et un peu pour la sauce
- du poivre moulu
- huile d'olive pour le moule
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 400 g de tomates concassées en conserve
- du sel
- 4 brins de basilic frais, effeuillés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 970 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Terrine de poisson
1 Std.
Terrine aux deux poissons
1 Std.
Terrine de saumon aux épinards
2h
Verrines de crème d'asperges
2 Std. 35 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 Std. 20 Min
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 Min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1hod. 40min
Cassolette de poissons
1 Std.
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1 Std. 10 Min
Terrine de courgette et thon - Tagliatelle de poivrons
1 Std. 45 Min
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
2 Std. 35 Min