Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de filets de lieu noir sans peau, en gros morceaux
- 2 œufs
- 50 g de farine de blé complet
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 50 g d'huile d'olive
- 1 yaourt nature
- le jus d'un citron jaune
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ¼ c. à café de piment en poudre
- 1 c. à café de sel, et un peu pour la sauce
- du poivre moulu
- huile d'olive pour le moule
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 400 g de tomates concassées en conserve
- du sel
- 4 brins de basilic frais, effeuillés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 970 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Rillettes aux deux saumons
1h
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5h 20 min.
Terrine de saumon aux épinards
2h
Terrine aux deux poissons
1h
Pain de saumon
1h 20min
Pain de saumon et poireau
1h 15min
Cannelés au thon
40min
Terrine de poisson
1h