Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de filets de saumon frais, coupés en gros dés
- 2 œufs
- 2 c. à soupe bombées de farine de blé
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- le jus d'un citron jaune
- 70 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 125 g de yaourt nature (1 yaourt)
- 1 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 50 g de pousses d'épinards
- 750 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2u. 45min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1 Std. 45 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35 min
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Petits flans de poisson
1 Std. 5 Min
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Pain de saumon
1 godz. 20 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Pain de saumon et poireau
1 Std. 15 Min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min