Compatibele versies
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons blancs, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de fenouils, en quartiers
- 3 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g d'eau
- 300 g d'endives, en fines lamelles
- 20 noix de saint-jacques
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1974 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Minigratin aux mirabelles, ricotta et amandes
45 Min
Foie gras poêlé, purée de panais et crumble
1 Std.
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50 Min
Soupe de butternut et gingembre
35 min
Cabillaud au chorizo
35 min
Bouillon détox au curcuma et aux légumes
30 Min
Thon au beurre de basilic, riz et tomates
35 min
Tajine de poissons au curry
45 Min
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
40 min
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
1h 45min
Quiche sans pâte aux lardons, salade de carottes
30 Min
Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes
30 Min