Compatibele versies
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons blancs, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de fenouils, en quartiers
- 3 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g d'eau
- 300 g d'endives, en fines lamelles
- 20 noix de saint-jacques
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1974 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Morue à la méditerranéenne
1j 25 menit
Velouté d'épluchures d'asperges
45 Min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1j
Salade de lentilles, chou-fleur et figues
40 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron - Mousse glacée aux fruits rouges
1j
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40 min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1j
Poulet rôti avec tapenade et purée de pommes de terre aux oignons caramélisés
2h 15 min
Lotte crémeuse au safran
3h 35 min
Yaourts maison
11 godz. 30 min
Saumon mariné et purée de carotte
50 menit
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 min