Compatibele versies
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons blancs, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de fenouils, en quartiers
- 3 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g d'eau
- 300 g d'endives, en fines lamelles
- 20 noix de saint-jacques
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1974 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Minigâteaux aux pommes sans gluten
55 min
Lotte à la provençale
50 Min
Soupe de pommes de terre et chou vert, tartines au saumon fumé
55 min
Far breton aux pruneaux
1 godz.
Papillote de merlan et semoule de légumes
25 min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3 Std.
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50 Min
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1 Std. 10 Min
Poisson vapeur au citron et légumes
40 min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35 min
Tomates farcies au thon, courgette et menthe
30 min
Raie aux câpres
45 min