Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2400 g d'eau
-
650
g de petit salé, en tranches de 2 cm
d’épaisseur - 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 150 g de carottes
- 4 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- quelques brins de persil, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3300 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 73 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1h
Osso-buco et boulgour
1 godz. 5 min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40 min
Filet mignon à la provençale
55min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1h
Petit salé aux lentilles
55min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1h 45min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50 min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min