Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 8 cuisses de lapin
- 10 g de persil frais
- 50 g d'échalotes
- 720 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de moutarde à l'ancienne
- 1000 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2334.4 kJ / 558.8 kcal
- Eiwitten
- 45.4 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 820.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisse de dinde à la tomate et aux légumes
1 godz. 5 min
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Joues de bœuf au cidre
3h 15 min
Pot-au-feu de pintade
1h 20 min
Navarin aux petits légumes
1h
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Lapin à la moutarde
1h
Pintade farcie avec Betty
2h
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Rôti de veau à l'italienne
1h 15 min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min