Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g de lardons fumés
- 250 - 300 g de champignons frais entiers, ou coupés en quartiers ou en lamelles
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
170 - 200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
of 170 - 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers - 800 - 1000 g de viande de lapin, en morceaux (râbles, cuisses et épaule (6 morceaux))
- 400 g de cidre brut
- 300 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 35 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 419.8 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 564 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Joues de bœuf au cidre
3h 15 min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 Std. 45 Min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1h 10min
Porc aux lentilles
1h 20 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Osso-buco cuisson lente
1h 50 min