![Blanquette de veau Blanquette de veau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/127d0dd74a776dc2df3451f465f96b58/Derivates/25fef12ebd7368ce44a99546ef7073e78ec4493d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g d'eau
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 bouquet de persil frais
- 600 g de sauté de veau, coupé en morceaux
- 300 g de carottes, émincées
- 200 g de blanc de poireau, émincé
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre ou en six
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Tagliatelle de riz à la vanille et aux langoustines
1h
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 godz. 10 min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3hod. 15min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1 godz. 5 min
Osso-buco et boulgour
1 godz. 5 min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Poulet façon bourguignon
35min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min