Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g d'eau
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 bouquet de persil frais
- 600 g de sauté de veau, coupé en morceaux
- 300 g de carottes, émincées
- 200 g de blanc de poireau, émincé
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre ou en six
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rojões de porc aux châtaignes
2 Std. 40 Min
Sangria blanche
35min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1h
Brandade d'effiloché d'agneau
3h 30min
Couscous d'agneau aux légumes verts
1 Std. 5 Min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Cassoulet toulousain
1 Std. 40 Min
Gratin de poisson et fruits de mer, béchamel végétalienne
1h 30min
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min