Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200 - 300
g de gruyère, coupé en morceaux
of 200 - 300 g de cheddar, coupé en morceaux - 1000 g d'eau
- 1000 g de bouquets de chou-fleur
- 4 - 6 œufs
- 60 - 80 g de farine de blé
- 60 - 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 600 - 800 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ - ¾ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1273 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 507 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisses de poulet et sauce aux champignons avec du riz sauvage
1ч. 20 мин.
Mon petit hachis Parmentier
1 godz.
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45 min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Lasagnes de poireaux, béchamel à la tomate et au fromage
45 min
Lasagne à la bolognaise
2h 15min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1ч. 30 мин.
Fondue de poireaux au chèvre
40 мин.
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 godz.
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min