Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 60 - 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de curry en poudre
- 1000 g de pommes de terre farineuses, coupées en rondelles (0,5 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 - 400 g de lait
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (optioneel)
- 30 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1646 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 449.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de poisson et pommes de terre
1h 10min
Papillote de merlan et semoule de légumes
25min
Couscous au saumon
55min
Gratin de lieu
1 godz. 25 min
Galette fourrée jambon-champignons
40min
Crumble de poisson
1h
Lasagne au saumon et poivron
1h 10min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Gratin de merlu aux courgettes
45min