Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 60 - 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de curry en poudre
- 1000 g de pommes de terre farineuses, coupées en rondelles (0,5 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 - 400 g de lait
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (optioneel)
- 30 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1646 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 449.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisse de dinde à la tomate et aux légumes
1h 5min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Gratin de pâtes au thon
35 Min
Gratin de poisson et pommes de terre
1 Std. 10 Min
Dorade sébaste à la tomate, riz aux carottes
50 min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 Min
Lieu à la crème de petits pois
50 min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1 Std. 30 Min
Gratin de lieu
1h 25min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1h 5min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1 Std.
Cassolette de poissons
1 Std.