Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 60 - 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de curry en poudre
- 1000 g de pommes de terre farineuses, coupées en rondelles (0,5 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 - 400 g de lait
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (optioneel)
- 30 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1646 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 449.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de carotte au poisson
1hod.
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1hod.
Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron
30 min
Dos d'églefin et purée de petits pois
35 min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 min
Merlan aux poireaux
30 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50 Min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1 Std. 10 Min
Thon basquaise
30 min
Papillotes de lieu noir
45 min