![Velouté de potiron, vermicelles et parmesan Velouté de potiron, vermicelles et parmesan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/04471c41d9d19e8951d3456dbbf14345/Derivates/066f7b27d3479c6d41d43233243dd9b80fbffe1f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de chair de potiron, en cubes
- 1000 g de lait
- 1 gousse d'ail
- 1 clou de girofle
- 5 brins de thym frais
- 4 pincées de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de vermicelles
- 70 g de parmesan, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Soupe de courgettes, fromage et pâtes alphabet
40min
Soupe au potiron
50 Min
Soupe de poireau gratinée
55 Min
Soupe poireau-pomme de terre
1 Std.
Soupe aux lentilles corail, légumes et saucisses
30min
Soupe de poireaux, crème fraîche aux herbes et œufs de saumon
35 Min
Soupe de courge, petites pâtes et chorizo
30min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55 Min
Velouté de carottes au cheddar
50 Min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Soupe de légumes et tartines de maroilles
55 godz.