Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
TM6 TM5 TM31

Velouté de potiron, vermicelles et parmesan

3.2 (35 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 g de chair de potiron, en cubes
  • 1000 g de lait
  • 1 gousse d'ail
  • 1 clou de girofle
  • 5 brins de thym frais
  • 4 pincées de noix de muscade en poudre
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 30 g de vermicelles
  • 70 g de parmesan, en copeaux

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1146 kJ / 273 kcal
Eiwitten
16 g
Koolhydraten
29 g
Vetten
10 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten