Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile de colza
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de vin blanc sec
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau (à ajuster en fonction de la quantité de jus des moules pour un total de 720 g de liquide dans le bol)
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de chorizo, coupé en petits dés
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2796.3 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1319.8 g
- Natrium
- 7.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux coquillages et à la truffe
45min
Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle
55 Min
Cocktail Bellini
5 dk
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Risotto
30min
Pommes sur sablés à la réglisse
4h 40 min.
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto
55 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto à l'espagnole
30min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min