Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile de colza
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de vin blanc sec
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau (à ajuster en fonction de la quantité de jus des moules pour un total de 720 g de liquide dans le bol)
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de chorizo, coupé en petits dés
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2796.3 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1319.8 g
- Natrium
- 7.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 phút
Jambalaya de poulet
40min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50 Min
Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo
35 phút
Tartinable de jambon fumé aux épices cajun
15 phút
Compotée d'oignons, poires et truffe
30min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40min
Risotto aux cèpes
35 phút
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1h 20min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min
Cake chorizo-courgette
45 phút