Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile de colza
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de vin blanc sec
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau (à ajuster en fonction de la quantité de jus des moules pour un total de 720 g de liquide dans le bol)
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de chorizo, coupé en petits dés
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2796.3 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1319.8 g
- Natrium
- 7.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
Purée de pommes de terre au chorizo
40 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Risotto aux champignons
30 Min
Petit salé aux lentilles
1 Std. 10 Min
Risotto
30 Min
Petit salé aux lentilles
55min
Risotto
55min
Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo
35 Min
Moules à la sauce chorizo
1 Std.
Rougail saucisse et riz
50 min