Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile d'olive
- 140 g d'oignon, coupé en morceaux
- 500 g d'échine de porc, désossée coupé en morceaux (2 cm)
- 250 g de lentilles vertes sèches
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4221.3 kJ / 1006.8 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 85.3 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 32.8 g
- Natrium
- 574.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit salé aux lentilles
1 Std. 35 Min
Porc au caramel
45min
Poulet basquaise
50min
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Joues de bœuf au cidre
3 Std. 15 Min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min