Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile d'olive
- 140 g d'oignon, coupé en morceaux
- 500 g d'échine de porc, désossée coupé en morceaux (2 cm)
- 250 g de lentilles vertes sèches
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4221.3 kJ / 1006.8 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 85.3 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 32.8 g
- Natrium
- 574.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit salé aux lentilles
1h 35min
Travers de porc à la moutarde
1h 20min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 godz. 10 min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 godz. 10 min
Colombo de porc aux légumes
45min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 Std.
Osso-buco cuisson lente
1h 50min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min