Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 300 g de haricots blancs secs, type tarbais
Le jour même
- 100 g d'oignon, coupé en deux et 1 petit oignon
- 2 gousses d'ail
- 50 g de graisse de canard
- 1 clou de girofle
- 130 g de carottes, coupées en rondelles
- 150 g de tomates, coupées en morceaux
- 200 g de jambon cru de pays, coupé en morceaux
- 750 g d'eau
- 6 pincées de poivre blanc moulu
- 4 saucisses de Toulouse, piquées à la fourchette
- 1 saucisse de couenne (voir "Variante(s)") (optioneel)
- 4 manchons de canard confits
- 1 ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4421.5 kJ / 1060.5 kcal
- Eiwitten
- 77.5 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 60.8 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 3210.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce madère
35 min
Riz au poulet et chorizo
35 min
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40 min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 godz. 20 min
Chili Con Carne
30 min
Pommes de terre farcies façon raclette
35 min
Fricassée de poulet
55min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 min
Porc au caramel, petits pois et riz
1h 10min