Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 300 g de haricots blancs secs, type tarbais
Le jour même
- 100 g d'oignon, coupé en deux et 1 petit oignon
- 2 gousses d'ail
- 50 g de graisse de canard
- 1 clou de girofle
- 130 g de carottes, coupées en rondelles
- 150 g de tomates, coupées en morceaux
- 200 g de jambon cru de pays, coupé en morceaux
- 750 g d'eau
- 6 pincées de poivre blanc moulu
- 4 saucisses de Toulouse, piquées à la fourchette
- 1 saucisse de couenne (voir "Variante(s)") (optioneel)
- 4 manchons de canard confits
- 1 ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4421.5 kJ / 1060.5 kcal
- Eiwitten
- 77.5 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 60.8 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 3210.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jambalaya de poulet
40 Min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1 Std. 30 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2h 10min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1 Std.
Lasagne de blanquette
2 godz. 40 min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Tarte au saint-nectaire
50 min
Croque façon Fast Food
3h
Parmentier de canard, oignons et curry
1 Std.
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 Std. 10 Min