Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 3 brins de persil frais, équeuté
- 25 g de beurre
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 filets de lieu noir sans peau et désarêtés (150-180 g chacun)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- pommes de terre, pour le service (optioneel)
- filet de jus de citron, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1194 kJ / 285.5 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 740.5 mg
Alternatieve recepten
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1h 20min
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50 min
Pavé de julienne à la citronnelle et purée au lait de coco
1h 45min
Palourdes et amandes farcies
40 min
Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide
1 Std. 10 Min
Beurre blanc
20 min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1h
Cuisses de poulet et sauce aux champignons avec du riz sauvage
1h 20min
Sauce Messine
10 min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40 min