Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
TM6

Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

4.0 (26 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g d'échalotes, coupées en deux
  • 3 brins de persil frais, équeuté
  • 25 g de beurre
  • 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 2 filets de lieu noir sans peau et désarêtés (150-180 g chacun)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron (½ citron)
  • pommes de terre, pour le service (optioneel)
  • filet de jus de citron, pour le service (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1194 kJ / 285.5 kcal
Eiwitten
31.5 g
Koolhydraten
4.5 g
Vetten
15.5 g
Verzadigd vet
10 g
Vezels
1 g
Natrium
740.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten