Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 700 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (spécial bourguignon)
- 1 c. à soupe de farine
- 800 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en grosses rondelles
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 514.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée mousseline
40 min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min
Poulet au citron et tagliatelle de courgette
30 min
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1 godz.
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1 Std. 20 Min
Orangeade
5 Min
Nouilles froides aux légumes et mayak yolk
4h 35 min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
ATELIER menu 1
1 godz.
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 godz.