Compatibele versies
Ballotine de volaille aux asperges et comté, sauce au vin jaune
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 12 asperges blanches
- 12 asperges vertes
- 6 filets de poulet jaune
- sel
- poivre moulu
- 1 bouquet de thym frais
- 120 g de comté, en lamelles
- 1 échalote
- 30 g de beurre, en morceaux
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- 100 g de vin jaune
- 100 g de bouillon de volaille reconstitué
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1822 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 godz. 5 min
Minipains façon bretzel
2 Std.
Poulet au citron et tagliatelle de courgette
30 min
Bœuf carotte en cuisson lente
3h
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 godz. 15 min
Cordons bleus et purée de légumes
1 godz. 5 min
Babka salé au saumon fumé
4 Std.
Orangeade
5 Min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1h
Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri
40 min
Spaghettis à la sauce au potiron et aux noisettes
30 min
Courtesan au chocolat
3 godz. 15 min