Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La purée de courge butternut
- 1 oignon, coupé en quatre
- 20 g de beurre
- 700 g de courge butternut
- 1000 g de bouillon de légumes
Le rosbif
- 800 g de rôti de bœuf, filet de rosbif
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol
La sauce et le dressage
- 1 échalote
- 40 g de beurre
-
200
g de champignons sauvages frais
of 200 g de cèpes frais, émincés - du sel
- du poivre moulu
- 100 g de foie gras de canard cuit et quelques cubes pour le dressage
- 10 g de cèpes séchés
- 200 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil, hachés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2446 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 Std. 45 Min
Spaghetti carbonara fraîches
1h 5min
Cocktail fraise-champagne et minicheesecakes
3 Std. 40 Min
Parmentier de canard, oignons et curry
1 godz.
Pulled pork (porc effiloché)
14h
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 min
Risotto aux asperges et petits pois
40 min
Tartine de chèvre frais, fèves, petits pois, lardons et œuf mollet
35 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 Std. 15 Min
Bûche salée au saumon
3 Std.
Paloma au pamplemousse rose
10 Min
Rôti de porc à la vergeoise, poires et panais
Geen beoordelingen