Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de poivron rouge, en lamelles
- 100 g de poivron vert, en lamelles
- 300 g de tomates, en dés
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1 c. à café de paprika
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 800 g d'anneaux de calamar frais ou surgelés (décongelés)
- du sel
- du poivre moulu
- 20 brins de coriandre fraîche
-
riz, pour le service
(optioneel)
of graines de couscous, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1110 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet entier et ratatouille
1h
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 Min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Homard rôti et sauce au cidre
45 Min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min
Chakchouka à la feta
1h
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Mijoté de veau au miel de lavande
1 Std. 45 Min
Poivron farci à la viande, coulis de tomates
1h 30min
Morue à la méditerranéenne
1 godz. 25 min
Ragoût de veau à l'asturienne
2 godz. 45 min