Compatibele versies
Soupe de pommes de terre au safran, au chorizo et aux noix de Saint-Jacques
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de ciboulette fraîche, hachée grossièrement (3 cm)
- 60 g d'huile d'olive
- 80 g d'échalotes, en quartiers
- 2 gousses d'ail
- 100 g de chorizo, en tranches ou en cubes (1 cm)
- 200 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 2 pincées de pistils de safran
- ½ c. à café de poivre moulu
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, en cubes (1 cm)
- 250 g de noix de saint-jacques, environ 12 pièces
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g d'herbes aromatiques fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1935.2 kJ / 462.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 581.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondant aux deux chocolats
3 Std.
Pot-au-feu à la portugaise (cozido)
1 godz. 35 min
Rôti de bœuf, frites de patate douce et rémoulade au cerfeuil
1 Std. 30 Min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1 Std. 50 Min
Frozé
25 Min
Forêts-Noires individuelles
1 Std. 40 Min
Canard laqué et purée de vitelotte
35 Min
Ananas fraise melba
30 Min
Suprême de dinde aux agrumes
3h 30min
Cheesecake déstructuré aux fraises
5 godz. 25 min
Spaghetti au saumon fumé et pesto de roquette
30 Min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 Min