Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1 Std. 45 Min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25min
Moussaka grecque
1h 20min
Tajine de poissons au curry
45min
Osso-buco et boulgour
1 Std. 5 Min
Boulettes de bœuf, blettes et couscous
1h
Poivron farci à la viande, coulis de tomates
1 Std. 30 Min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1 Std. 45 Min
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1 Std. 5 Min
Mijoté de bœuf aux carottes
1h