Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Jambalaya de poulet
40 min
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35 min
Bœuf bourguignon
1h 40min
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Blanquette de veau
1h
Petits pains au lait de soja
2 godz. 20 min
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1h 5min
Osso-buco et boulgour
1h 5min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min