Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Biscuits à la pâte d'amande
25 Min
Blanquette de veau
1h
Osso-buco et boulgour
1 godz. 5 min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 godz. 15 min
Galettes à la noix de coco et au chocolat
1h
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 Std. 45 Min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20 min
Bœuf bourguignon
1 godz. 40 min
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1 godz. 5 min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3h
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min