![Sauté de veau aux artichauts et petits pois Sauté de veau aux artichauts et petits pois](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0f3118e1fe81c0e1de17ab5d28225a0b/Derivates/8578b2faa737ddbf66a40ebad6036f9d2521a46a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Filet mignon à la provençale
55 min
Lentilles de Cilaos
50 мин.
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Blanquette de veau
1 godz.
Curry thaï aux légumes
40 мин.
Pilaf de quinoa au poulet et carottes
25min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 godz.
Poulet rôti aux épices et à l'orange, riz basmati et raisins secs
1 godz.
Osso-buco et boulgour
1 Std. 5 Min
Pain d'épices au miel de fleurs
1 godz.
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1 godz.