Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de longe de veau
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol
- 2 échalotes
- 50 g de beurre
- 70 g de cognac
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 1 brin de romarin frais
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve
- 70 g de lardons fumés
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon, émietté
- 120 g de vin blanc
- 400 g de potimarron, en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2033 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filets de truite au gin, crème de petits pois
Geen beoordelingen
Spaghetti de courgette sauce bolognaise
40 Min
Soupe de légumes et tartines de maroilles
55 Std.
Brioche moelleuse
4h 15min
Beignets de spaghetti de pomme et crème anglaise à la vanille
25min
Poulet chasseur revisité
2 Std. 15 Min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 Min
Sauce ail-ciboulette
5 Min
Soupe de pommes de terre au safran, au chorizo et aux noix de Saint-Jacques
30 Min
Velouté poireau-pomme de terre
1 Std.
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55 Min