Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 grosses crevettes crues, décortiquées
- 5 brins de coriandre fraîche
- 50 g de jus d'orange
- 30 g de jus de citron vert
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 20 g d'huile de noisette
- 20 g d'huile d'olive
- 1 mangue, pelée et coupée en quatre verticalement (voir "Conseil(s)")
- 1 grenade, égrainée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 615.7 kJ / 147.2 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 297.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rillettes de dorade
15min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40 min
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10 min
Biscuits aux herbes et au parmesan
1 godz. 35 min
Mille-feuille de pomme à la mâche et aux noix
15min
Coupe des îles
10hod. 30min
Nage de saint-jacques et gambas
1j
Pintade farcie avec Betty
2j
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15min
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1j 30 menit
Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix
25 min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40 min