Compatibele versies
Salade de haricots, tomates et thon, vinaigrette au pesto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 400 g de cocos de Paimpol, écossés
- 130 g de feuilles de basilic frais
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre balsamique blanc
- du sel
- du poivre moulu
- 4 tomates, coupées en quartiers
- 150 g de thon à l'huile en boîte, en morceaux
- quelques feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2455 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1hod.
Porc au caramel honh shao et poêlée de chou
1sa 45 dk
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25 min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1hod.
Salade de poulet, pêches et épinards aux noix
20 min
Salade grecque avec poulet à la vapeur
1hod. 10min
Cabillaud au soja et au gingembre
40 min
Soupe au chou (caldo verde)
40 min
Poulet chasseur revisité
2h 15 min
Cabillaud au chorizo
35min
Salade détox au fenouil, avocat et pamplemousse
15 dk
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 min