Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
-
250
g de rutabagas, de panais ou de céleri-rave,
en cubes - 4 cuisses de canard confites
- 12 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 1 échalote, en gros morceaux
- 1 carotte, en gros morceaux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 branche de sarriette fraîche, effeuillée
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 150 g de cognac
- 200 g de fond de volaille
- 180 g de marrons entiers, épluchés, en conserve, en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1275 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maison en pain d'épices moelleux
1h 30min
Brioche feuilletée
5hod.
Pain aux fruits secs
3h 45min
Crackers multicéréales
3 Std.
Pâté lorrain
15hod. 30min
Biscuits domino
2 Std. 20 Min
Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)
1h 10min
Sablés d'antan
1h 30min
Salade de vermicelles à la vietnamienne
40 min
Pains longs noix de pécan et raisins
4h 30min
Fromage frais à tartiner sans lactose
12h 10min
Ciabatta italienne
3 Std. 40 Min