Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 500 g d'eau
- 1 chou frisé (500-600 g env.)
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile de colza
- 200 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 200 g de poivron jaune, coupé en lanières
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 100 g de crème fraîche
- 200 g de coulis de tomates
- 250 g de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
- 50 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568.2 kJ / 376.8 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Colombo de légumes
1h 5min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45 min
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3h 10min
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1sa 55 dk
Crème de chou, morue, lardons et fromage de chèvre
12h
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 min
Baeckeoffe aux deux poissons
1 godz. 45 min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata
1 godz. 20 min