Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade citron-aneth (la veille)
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 1 bouquet d'aneth frais
- 1 c. à café de baies roses
- 1 c. à café de baies de genièvre
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 2 c. à café de gros sel
- 100 g de gin
- 700 g de filets de truite
La crème de petits pois (le jour même)
- 1 oignon, émincé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de petits pois surgelés
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 500 g d'eau
- 1 pincée gros sel
- 500 g de minipâtissons, coupés en quatre
- 80 g de fromage à tartiner
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de beurre
- 1 carotte, en fins bâtonnets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1949 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake basique
10 Std.
Ile flottante à la réglisse
35min
Longe de veau, légumes d'hiver et sauce au cognac
1 Std. 20 Min
Risotto aux champignons
30 Min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Expérience culinaire
2h
Lassi au concombre
5min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30 Min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 Min
Gaspacho tomate-abricot
1 Std. 20 Min
Glace concombre groseille
2h 15min