Compatibele versies
Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de romarin frais, équeutés
- 600 g de poulet, en morceaux
- le jus de 2 oranges
- 1 orange, en tranches
- 300 g de fenouil, en lamelles
- 1000 g d'eau
- 200 g de riz
- 30 g de raisins secs
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Pâtes fraîcheur au melon, jambon de Parme et basilic
25min
Poulet rôti et ses légumes
1h 10min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min
Brochettes de crevettes, riz et légumes verts
1h 40min
Tajine de poissons au curry
45min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30min
Dinde marinée au miel et légumes verts
35 Min
Jambalaya de poulet
40 Min
Saumon à l'orange et couscous au brocoli
35 Min
Aiguillettes de poulet au citron confit, couscous de carottes
30min
Poulet aux pêches et herbes de Provence, riz vapeur
1h
Tajine de poulet aux oranges caramélisées
40 Min