Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 courge butternut (environ 700 g), coupée en quatre dans le sens de la longueur, de taille de la goulotte
- 30 g de noix décortiquées
- 250 g de bulbe de fenouil, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de saucisses type chipolatas, en morceaux
- 150 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir moulu
- du sel
- 125 g de gorgonzola, en morceaux
- persil frais haché, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2370 kJ / 566.5 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1334.8 mg
Alternatieve recepten
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 Min
Jambalaya de poulet
40 Min
Pâtes au poulet, salade tiède de légumes-racines et gâteau au chocolat vapeur
1h 5min
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Txilindron d'agneau
1h 15min
Babka salé au saumon fumé
4ωρ.
Bouillon volaille riche en collagène
12h 10min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1h
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1h 30min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 Min
Fond de viande
3h