Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 courge butternut (environ 700 g), coupée en quatre dans le sens de la longueur, de taille de la goulotte
- 30 g de noix décortiquées
- 250 g de bulbe de fenouil, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de saucisses type chipolatas, en morceaux
- 150 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir moulu
- du sel
- 125 g de gorgonzola, en morceaux
- persil frais haché, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2370 kJ / 566.5 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1334.8 mg
Alternatieve recepten
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 Min
Brioche moelleuse
4 godz. 15 min
Blanquette de lotte à l'oseille et légumes verts
40 Min
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1 Std.
Minipains façon bretzel
2 godz.
Crumble d'endives au roquefort
1 godz. 5 min
Gâteau protéiné aux pommes
1 Std.
FOIRE démonstration
1 Std.
Poires gratinées bleu et noisettes
30 Min
Pâtes au poulet tikka masala
45 Min
Œufs cocotte façon chakchouka
35 Min
Spaghetti de courgette aux crevettes et sauce au citron
25 Min