Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité
- 1 orange non traitée
- 10 g de gros sel
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 brin persil frais, équeuté
- 400 g de suprêmes de dinde, sans peau (2 suprêmes de 200 g chacun)
- 10 g d'huile d'olive
- 1400 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 144 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf thaï et purée de patates douces
45min
Riz au poulet et chorizo
35min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Poitrine de porc croustillante et salade de riz chaud
1h 30min
Boulettes de bœuf, blettes et couscous
1h
Pâtes à l'encre de seiche, aux crevettes et coques
1u. 15min
Bœuf bourguignon
1h 40min
Tournedos, tomate provençale, maïs et poivron
30 min
Poulet façon bourguignon
35min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35min
One pot pasta au poulet, citron, basilic et ricotta
30 min