Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité
- 1 orange non traitée
- 10 g de gros sel
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 brin persil frais, équeuté
- 400 g de suprêmes de dinde, sans peau (2 suprêmes de 200 g chacun)
- 10 g d'huile d'olive
- 1400 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 144 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chaussons au poulet à la thaïe et sauce au piment
30min
Marinade coréenne pour le porc
5min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1 Std. 30 Min
Carré au citron, miel et huile d'olive
2h 30min
Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco
1h
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1h
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1h
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35 min
Suprême de dinde sauce chimichurri et salade de légumes variés
13sa 20 dk
Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre
1h 20min
Travers de porc sauce barbecue
4sa 25 dk