Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité
- 1 orange non traitée
- 10 g de gros sel
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 brin persil frais, équeuté
- 400 g de suprêmes de dinde, sans peau (2 suprêmes de 200 g chacun)
- 10 g d'huile d'olive
- 1400 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 144 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de poulet aux oranges caramélisées
40 Min
Œuf poché sauce poulette
35 min
Punch de l'Avent
15 Min
Chili Con Carne
30 Min
Poulet chasseur revisité
2 godz. 15 min
Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron
1 Std. 5 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 Min
Cuisse de poulet en croûte de sel, pommes de terre épicées
1 Std. 20 Min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1 Std. 20 Min
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9 Std. 25 Min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 Min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1 Std. 30 Min