Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 50 g de piments verts longs, coupés en dés
- 200 g de poivrons rouges, coupés en lanières
- 1 c. à soupe de graisse de canard
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en cubes de 2-3 cm
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 300 g de tomates, coupées en morceaux
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 200 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2104 kJ / 502.9 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 211.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rougail morue
25min
Steaks marinés au café, salade de crudités et vinaigrette aux fruits rouges
4 godz. 30 min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min
Fajitas au poulet et aux champignons (TM6)
1h
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40 min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf
4 godz. 30 min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 godz. 45 min
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2h
Osso-buco et boulgour
1h 5min