Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 50 g de piments verts longs, coupés en dés
- 200 g de poivrons rouges, coupés en lanières
- 1 c. à soupe de graisse de canard
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en cubes de 2-3 cm
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 300 g de tomates, coupées en morceaux
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 200 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2104 kJ / 502.9 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 211.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de bœuf et gnocchi
1 Std. 30 Min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Morue à la méditerranéenne
1h 25 min
Poulet à la pizzaiola
50min
Pipe rigate au kimchi et au fromage
50min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Boulettes de bœuf aux pois chiches
40min
Tajine de bœuf aux courgettes, aux olives et aux amandes
1 godz. 35 min
Moussaka grecque
1h 20 min
Hachis de poulet et polenta
45min
Goulasch d'agneau au paprika - Tas Kebap
1h 10 min
Poulet cacciatore et pâtes
55min