![Txilindron d'agneau Txilindron d'agneau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/da9fc087d1d0e3518c06875f0237f47d/Derivates/8b5f6e064d072d87d243706afb4ce2a3af6c805e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 50 g de piments verts longs, coupés en dés
- 200 g de poivrons rouges, coupés en lanières
- 1 c. à soupe de graisse de canard
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en cubes de 2-3 cm
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 300 g de tomates, coupées en morceaux
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 200 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2104 kJ / 502.9 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 211.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10 Min
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Ragoût de dinde à l'ail
40 Min
Poulet aux dattes, olives et pommes de terre
1 godz. 10 min
Poulet rôti, salade de haricots blancs au pesto de roquette
1 Std.
Soupe de crevettes aux vermicelles
30 Min
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Mijoté de veau au miel de lavande
1 godz. 45 min
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50 min
Poulet trois tasses effiloché et légumes sautés
1 godz. 45 min
Tajine de poulet aux oranges caramélisées
40 Min
Sauté de porc sauce cacahuète
45 Min