Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g de fraises fraîches, coupées en deux
of 150 g de fraises surgelées - 20 g de sucre roux
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 8 escalopes de veau (environ 3 mm d'épaisseur)
- farine de blé, pour fariner
- 30 g de vinaigre balsamique
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 888 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 207 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35min
Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange
1小时
Magret de canard aux framboises
40min
Curry rouge de canard
1小时 15 分钟
Salade de crevettes aux pêches
1小时
Minibrochettes de pétoncles au beurre d'orange
45 Min
Cuisse de poulet en croûte de sel, pommes de terre épicées
1h 20min
Saumon au citron et à la câpre avec courge en rubans
Geen beoordelingen
Beurre bordelais
30min
Tagliatelle de riz à la vanille et aux langoustines
1小时
Pilons de poulet laqués à la mangue
55min
Turbot sauce champagne
30min