Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 6 crevettes cuites, décortiquées, préalablement réservées dans un récipient
- le jus d'un citron vert
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 piment (optioneel)
- 20 g d'huile de colza
- 200 g de lardons fumés
- ½ cube de bouillon de légumes
- 600 g d'épinards frais, hachés grossièrement
- 300 g de tomates, coupées en cubes
- 200 g de filets de haddock, coupés en morceaux
- 300 g de poulet cuit, sans peau et désossé fumé, coupé en lanières
- 1 feuille de laurier
- 1 clou de girofle
- 1 branche de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517.5 kJ / 362.3 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1295.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe au chou (caldo verde)
40min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Pâtes au poulet tikka masala
45min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1u. 15min
Cari légumes au massalé
40min
Colombo de porc à la guyanaise
1u. 15min
Nouilles sautées asiatiques
30min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1 Std. 50 Min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Riz au porc cinq-épices
50 min
Galinhada (ragoût brésilien de poulet)
45min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h