Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de basilic frais
- 60 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 6 œufs
- 2 pincées de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 50 g d'olives noires, coupées en rondelles
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 500 g d'eau
- 100 g de feta, émiettée ou en cubes
- 8 feuilles de menthe
- 2 pincées d'origan déshydraté
- Voeding
- per 1 parts
- Calorieën
- 524.3 kJ / 125.3 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 329.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade bulgare chopska
15min
Salade thon et avocat aux oignons fermentés
72 godz. 30 min
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10 min
Salade chaude de pommes de terre (avec le Peeler)
45min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50min
Tacos aux œufs brouillés, avocat, champignons et tomates
2 godz. 10 min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35 min
Omelette jambon-épinards
35 min
Salade grecque
30 min
Salade de courgette aux olives et feta
15min
Salade de penne à l'italienne
35 min
Salade de pâtes au pesto de poivron
30 min