Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de basilic frais
- 60 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 6 œufs
- 2 pincées de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 50 g d'olives noires, coupées en rondelles
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 500 g d'eau
- 100 g de feta, émiettée ou en cubes
- 8 feuilles de menthe
- 2 pincées d'origan déshydraté
- Voeding
- per 1 parts
- Calorieën
- 524.3 kJ / 125.3 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 329.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de haricots cannellini
10 Min
Salade de riz et poulet, vinaigrette tomate-basilic
40 Min
Salade d'orge composée
40 Min
Salade de thon, haricots et avocat
20 Min
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25min
Club sandwich au thon
2h 5 min
Salade chaude de pommes de terre (avec le Peeler)
45 Min
Salade de quinoa aux haricots et curcuma
30 Min
Salade de courgette aux olives et feta
15 Min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50 Min
Bowl de quinoa et champignons marinés
1h 20min
Salade de haricots verts aux abricots et aux noix
25min