Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de basilic frais
- 60 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 6 œufs
- 2 pincées de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 50 g d'olives noires, coupées en rondelles
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 500 g d'eau
- 100 g de feta, émiettée ou en cubes
- 8 feuilles de menthe
- 2 pincées d'origan déshydraté
- Voeding
- per 1 parts
- Calorieën
- 524.3 kJ / 125.3 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 329.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de penne à l'italienne
35 min
Gratin de pâtes au chèvre
40 min
Salade de pâtes au pesto rouge
20 min
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25 min
Salade composée et banderilles de tortilla
55 min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50 min
Salade de pâtes au pesto de poivron
30 min
Salade de haricots cannellini
10min
Salade grecque
30 min
Salade de pommes de terre, sauce crémeuse sésame-citron
50 min
Salade de riz complet aux champignons et noix
45 min
Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate
1h