Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de basilic frais
- 60 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 6 œufs
- 2 pincées de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 50 g d'olives noires, coupées en rondelles
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 500 g d'eau
- 100 g de feta, émiettée ou en cubes
- 8 feuilles de menthe
- 2 pincées d'origan déshydraté
- Voeding
- per 1 parts
- Calorieën
- 524.3 kJ / 125.3 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 329.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de courgette aux olives et feta
15 Min
Salade de pâtes, concombre et thon
30 min
Salade vosgienne
45 min
Salade grecque
30 min
Salade poire-bacon, sauce à la moutarde
20 min
Salade de haricots blancs et tomates à l’italienne
45 min
Rigatoni et pesto de mâche
20 min
Salade d'orge composée
40 min
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10 Min
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25 min
Salade de quinoa au poulet et pesto de roquette
30 min
Salade de pomme de terre, pois gourmands, jambon et oignon rouge
35 min