Compatibele versies
Mijoté de dinde à la harissa, boulgour et amandes aux fèves
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de boulgour
- 200 g de fèves fraîches ou surgelées
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol
- 700 g de sauté de dinde, en gros cubes
- ½ - 1 c. à soupe de sauce harissa artisanale
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- ½ c. à soupe de ras el-hanout
- du sel
- 200 g d'eau
- du poivre moulu
- 80 g d'amandes effilées
- coriandre fraîche, effeuillée, pour servir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2546 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry thaï de bœuf, pois gourmands et riz
1 Std. 15 Min
Mijoté de crevettes aux haricots rouges
1j 20 menit
Rougail morue
25 min
Jambalaya de poulet
40 min
Haut de cuisse de poulet épicé et carottes
4 godz. 50 min
Fricassée de poulet
55 Min
Burrito au Yorkshire pudding anglais
4 Std.
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1j
Lasagne aux lentilles corail et légumes d'été (sans gluten ni lactose)
1j 30 menit
Bouillon détox au curcuma et aux légumes
30 min
Gratin de morue
50 menit
Merlan aux poivrons et au maïs
50 menit