Compatibele versies
Mijoté de dinde à la harissa, boulgour et amandes aux fèves
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de boulgour
- 200 g de fèves fraîches ou surgelées
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol
- 700 g de sauté de dinde, en gros cubes
- ½ - 1 c. à soupe de sauce harissa artisanale
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- ½ c. à soupe de ras el-hanout
- du sel
- 200 g d'eau
- du poivre moulu
- 80 g d'amandes effilées
- coriandre fraîche, effeuillée, pour servir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2546 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1h 20min
Tajine de boulettes de sardines
45 min
Moussaka grecque
1h 20min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 min
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Poulet rôti aux épices et à l'orange, riz basmati et raisins secs
1h
Saumon et pommes de terre au four XXL
1h
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h
Galettes d'Izmir
1h 5 min
Boulgour au poivron, au concombre et à la courge
45 min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1h 15 min.
Curry de poulet à la noix de coco
45 min