Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 c. à café d'huile de noix de coco
- 400 g de patates douces, coupées en morceaux de la taille de la goulotte
-
250
g de mozzarella, en morceaux
of 250 g de cheddar, en morceaux - ½ poivron rouge, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café d'épices à chili
- 500 g de filet de poulet, sans peau, en cubes (3-4 cm)
- ½ c. à café de sel
- 150 g de grains de maïs doux en conserve, égouttés
- 150 g de haricots noirs en conserve, égouttés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2460.1 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 48.3 g
- Koolhydraten
- 43.4 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 875.2 mg
Alternatieve recepten
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Croque-monsieur au saumon
2 Std. 15 Min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Aumônières au poulet
1h 35min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30min
Parmentier merlan-haddock et purée de patate douce
1 godz. 25 min
Umami bowl
1 Std. 15 Min
Jambalaya de poulet
40min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1h
Semoule de chou-fleur aux crevettes
15min
Riz au poulet et chorizo
35min
Tajine de poulet et légumes d'été
45min