Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 450 g de courgettes, extrémités coupées et en morceaux de taille adaptée à la goulotte
- 200 - 250 g de patates douces, extrémités coupées et en morceaux de taille adaptée à la goulotte
- ½ c. à café de sel
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 brins de basilic frais
- 100 g de champignons de Paris frais, émincés
- 1 c. à café de sauce harissa
- 4 œufs
- piment séché en flocons, pour la finition
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1086.5 kJ / 259.7 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 403.1 mg
Alternatieve recepten
Saumon au four et tagliatelle de courgette
30 min
Crème dessert au chocolat
25min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 min
Rouleaux de printemps aux légumes d'été
1hod.
Starmix - B
1hod.
ATELIER menu 2
1hod.
L'histoire Vorwerk
5 min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 Min
ATELIER menu 1
1hod.
Galette de ratatouille
1hod. 30min
Frites frisées et sauce à l'ail
45 min
Aiguillettes de poulet au citron confit, couscous de carottes
30 min