Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 - 400 g de patates douces, extrémités coupées et en morceaux de taille adaptée à la goulotte
- 350 - 400 g de panais, extrémités coupées et en morceaux de taille adaptée à la goulotte
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de farine de pois chiche
- 1 ½ c. à café de sel
- 250 g de tomates entières pelées au jus
- 10 g de feuilles de basilic frais
- 150 g de mozzarella (environ 1 boule), en morceau
- 8 - 10 olives noires dénoyautées, en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1768.8 kJ / 422.8 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1194.2 mg
Alternatieve recepten
Smoothie vert
5min
Pickles de carottes épicées en spirale
30min
Nouilles froides aux légumes et mayak yolk
4h 35min
Pâtes au cacao façon tiramisu
1j 10 menit
Sweet Home - B
1h
Cocktail melon et concombre acidulés
10 Min
Eclair caramel-noisette
2 godz.
Nougat glacé au poivre de Sichuan
12u. 25min
Crème glacée aux noix, crumble aux agrumes et à la lavande
17h 15 min
Mille-feuille chocolat-caramel
3h 30 min
Couscous d'agneau - Crème catalane
1h 35 min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15min