Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fettuccine
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 70 g d'épinards frais
- 4 œufs
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de jus de tomate
- 15 g de concentré de tomate
- 1 c. à soupe de paprika
La sauce tomate
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 aubergine, en dés de 2 cm
- 350 g de passata de tomate
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 feuille de laurier
- du sel
- du poivre moulu
- quelques feuilles de basilic frais, ciselées
- 10 billes de mozzarella, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2083 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccine al ragù
1 Std. 10 Min
Œufs cocotte façon chakchouka
35min
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1h 55 min
Pâtes au citron et saumon fumé Deuxième bol
35min
L'histoire Vorwerk
Geen beoordelingen
Bâtonnets de fromage et de graines de potiron
Geen beoordelingen
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40min
Curry thaïlandais au poulet et aux asperges
1h 15min
Sichuan spaghetti
Geen beoordelingen
Jus détox pour la peau
10min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1h