Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de petits oignons au vinaigre, égouttés
- 20 g d'huile végétale
- 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon, détaillée en cubes (2 cm)
- 200 g de bière pur malt
- 2 c. à soupe de compote de canneberges
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 200 g de bouillon de bœuf
- 1 c. à café de moutarde
- 200 g de céleri-rave, détaillé en cubes (1,5 cm)
- 200 g de carottes, coupées en rondelles (5 mm)
- 20 g de fécule de maïs
- 30 g d'eau
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Ragoût de bœuf à la bière et colcannon
4 Std. 40 Min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4 Std.
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8u. 45min
Bœuf Stroganoff
1h
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2 godz. 25 min
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4 Std.
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min