Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de boulgour
- 200 g d'eau tiède
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- 1 oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 800 g de veau (jarret et morceaux sans os), en tranches
- 20 g de farine
- 3 tomates pelées, en conserve
- 250 g de carottes, en morceaux
- 1 branche de céleri, en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- ½ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu
- 3 brins de persil frais, effeuilés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2493 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1h
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Geen beoordelingen
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 godz. 15 min
Rôti de porc aux poires
1h 35 min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20 min
Blanquette de veau
1sa 15 dk
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45 min
Bœuf bourguignon
1 godz. 40 min
Petit salé aux lentilles
1h 10 min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Mijoté de bœuf aux carottes
1h