Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
- 120 - 150 g de carottes, coupées en rondelles (1 cm)
- 50 - 70 g de branche de céleri, coupé en tronçons (0.5 cm)
- 50 g de vin blanc
- 800 g de cuisses de dinde, sans peau et désossées, coupées en morceaux (4 cm)
- 1 ½ c. à café moutarde de Dijon
- ¾ - 1 ¼ c. à café sel
- ½ c. à café poivre moulu
- 2 - 3 brin thym frais
- 750 g de bouillon de poule (voir "Conseil(s)")
- 150 g de lardons
- 250 g de champignons frais, coupés en quartiers
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de fécule de maïs
- 1 ½ c. à café de moutarde à l'ancienne
- 1 c. à soupe persil frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2404 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 980 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Porc aux lentilles
1h 20min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45 min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3h 40min
Boulettes de viande, pommes de terre et poivrons à la sauce tomate
45min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Poulet à la crème de citron et panais
1 Std. 50 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Bœuf Stroganoff
1h
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min