Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de farine de blé
- 50 g de beurre, en morceaux, et un peu pour les ramequins
- 50 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 70 g de concentré de tomate
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 400 g d'eau
- 300 g de bouillon de fruits de mer
- 50 g de vin blanc
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- 1 c. à soupe de sucre roux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de noix de saint-jacques, coupées en deux
- 300 g de cabillaud, en petits morceaux
- 4 pâtes feuilletées
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3252.8 kJ / 781.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 53.4 g
- Verzadigd vet
- 35.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1081.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche glacée aux amandes
5 Std.
Nage de saint-jacques et gambas
1h
Baeckeoffe aux deux poissons
1h 45min
Entremets pistache et rhubarbe
12h
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
45 min
Paupiette de la mer au vin blanc
45 min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35 min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1h
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
35 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 godz. 15 min
Saumon en croûte d'amandes et pappardelle aux asperges
35 min