Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour le moule
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de pignons de pin
- 25 feuilles de basilic frais
- 100 g d'huile d'olive
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 100 g de lait
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1183.6 kJ / 281.8 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 20.1 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Cake pesto-mozzarella
45 Min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40 Min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 Std.
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 Std.
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Cake caprese aux tomates confites
1 Std. 30 Min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1 Std. 10 Min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1 Std.
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40 Min
Cake chorizo-courgette
45 Min