Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 1000 g de courgettes, coupées en dés
-
1
c. à café d'origan déshydraté
of 1 c. à café d'origan frais - 15 g de beurre
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème fraîche
-
80
g bleu d'Auvergne
of 80 g de fromage à pâte persillée (bleu) - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 646 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de chou-fleur
30min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Crème de petits pois
40min
Crème de chou-fleur
40min
Potage au poireau
30min
Crème d'endive au colombo
30min
Potage Saint-Germain
45 min
Crème de carotte
30min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Crème de lentilles corail
35min