Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 1000 g de courgettes, coupées en dés
-
1
c. à café d'origan déshydraté
of 1 c. à café d'origan frais - 15 g de beurre
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème fraîche
-
80
g bleu d'Auvergne
of 80 g de fromage à pâte persillée (bleu) - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 646 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème d'endive au colombo
30min
Potage Saint-Germain
45min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30min
Crème de petits pois
40 min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Crème de chou-fleur
40 min
Potage au poireau
30min
Crème de carotte
30min
Velouté de champignons
20min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min